فاز اول رستوران برکه

فاز اول رستوران برکه

 

خدمات ما: طراحی معماری در تبریز، طراحی رستوران در تبریز، طراحی داخلی در تبریز، برندینگ رستوران در تبریز

کارفرما: برادران جعفری

زیر بنا: 820 متر مربع

مکان پروژه: تبریز،سردرود

سال طراحی و اجرا: 91

 

طراحی رستوران سنتی در تبریز

طراحی رستوران سنتی در تبریز

طراحی رستوران سنتی در تبریز

طراحی رستوران سنتی در تبریز

طراحی رستوران در تبریز بصورت تخصصی با تیمی ماهر و مجرب توسط استودیو معماری بوم قابل اجراست. طراحی رستوران در تبریز امر قابل توجهی بخصوص در این شهر محسوب میشود. کسب و کار مربوط به رستوران همواره یک کسب و کار پر طرفدار و پر درامد به حساب آمده و طرفدار زیادی دارد.طراحی رستوران در تبریز مسئله ای پر چالش است. چرا که رقابت شدیدی در این کسب و کار رویت میشود.همچنین به دلیل ذائقه مشکل پسند مردم امری رقابتی است و بطور شدیدی نیازمند مزیتی رقابتی است و تا زمانی که این مزیت رقابتی و جود نداشته باشد، پروژه ممکن است با شکست مواجه شود. در طراحی رستوران، داشتن یک کانسپت شفاف و زمینه ای قوی برای عملی ساختن آن، بنیان اصلی حرکت بدون وقفه و مستقیم برای رسیدن به طرح نهایی است.

برندینگ رستوران برکه نیز توسط کادر مجرب استودیو معماری بوم انجام شده و در موفقیت رستوران برکه تاثیر بسزایی داشته است. برندینگ رستوران از جمله مزیت های رقابتی و نسبی محسوب شده و همواره باعث موفقیت در عرصه ی رقابتی شده است.

طراحی رستوران سنتی در تبریز

طراحی رستوران سنتی در تبریز

رستوران برکه، از پروژه های اجرایی استودیو معماری بوم بوده که یکی از موفق ترین پروژه ها در سطح استان به شمار میرود. سفره خانه سنتی برکه از نظر موقعیت بنایی در محلی است که از نظر منظر و چشم انداز بسیار آشفته مینماید، از طرفی به علت قرارگیری در جوار جاده تراتزیت تبریز آلودگی صوتی این منطقه از چالشهای طراحی محسوب میشود، بنا بود ساختمانی ساخته شود که با دارا بودن پیش فضایی وسیع، علاوه بر جداشدن بصری از جدارخ موجود، فضایی مناسب برای پذیرش میهمانان بوده و از شدت آلودگی بکاهد.

طراحی رستوران سنتی در تبریز

طراحی رستوران سنتی در تبریز

طراحی رستوران سنتی در تبریز

طراحی رستوران سنتی در تبریز

در بحث طراحی داخلی رستوران سنتی برکه، با چند مسئله درگیر بودیم، نخست اینکه دبلیل بافت منطقه و کثرت مراجعه کننده می بایست، تعداد سکوی کافی برای نشستن افراد مهیا باشد، در عین حال فضای میانی شدیدا مستعد ایجاد یک کامپلکس، از فضای سبز و محلهایی برای نشستن بود و البته استفاده هوشمندانه از آب در قسمت انتهای سالن یک ایوان بلند داریم با گشادگی کافی به روی مجموعه، چراکه استفاده کنندگان از طبقان بالا رو به چشم اندازی خواهند داشت، که فضای سبز، آب و ستونهای کشیده و منظم، هارمونی بسیار زیبایی به وجود آورده اند.

به هر رو پس از تغییراتی در ورودی و فضای پشت ایوان که در طبقه دوم قسمت آشپزخانه و سروینگ، استقرار یافت، مجموعه حاضر شکل گرفت.

طراحی رستوران سنتی در تبریز

طراحی رستوران سنتی در تبریز

طراحی رستوران سنتی در تبریز

طراحی رستوران سنتی در تبریز

پنجشنبه ۰۱-۰۶-۱۳۹۷
برچسب ها: