طراحی آشپزخانه در تبریز

طراحی کابینت آشپزخانه در تبریز

 

طبق تجربه کارشناسان استودیو معماری بوم تبریز، هزینه اصلی کارفرمایان در پروژه های طراحی داخلی در تبریز، عمدتا در قسمت طراحی آشپزخانه صرف می شود . طبق استانداردهای روز معماری، آشپزخانه یک واحد مسکونی، مهمترین قسمت کاربردی یک واحد مسکونی می باشد که توجه زیادی را به کیفیت طراحی آن جلب می کند.

استودیو معماری بوم تبریز، با سابقه فعالیت بیش از 16 سال در تمامی زمینه‌های طراحی معماری در تبریز، طراحی داخلی در تبریز، طراحی باغ ویلا در تبریز، طراحی رستوران در تبریز، طراحی دکوراسیون مغازه در تبریز و… در تمامی زمینه های ساختمانی، اعم از طراحی، ساخت، نظارت بر اجرای پروژه های ساختمانی و  مدیریت پیمان در پروژه های ساختمانی فعالیت مستمر داشته است.

.

با ما تماس بگیرید.

تبریز، ولیعصر، مرکز تجاری اطلس، طبقه ۱۰، واحد ۱۶

کدپستی: 5157753714      شماره تلفن: 04133332930

فاکس: 04133332930      شماره موبایل: 09223654069

صفحه ما در اینستاگرام را دنبال کنید

.

از طرفی با توجه به مراجعه مردم به تکنسین های نصب کابینت و افراد یا فروشگاه های غیر متخصص در زمان طراحی و ادعای افراد یاد شده در زمینه طراحی، اکثر واحدهای اجرا شده در تبریز، دارای ایرادات اساسی طراحی می باشند. این ایرادات اساسی، علیرغم هزینه های گزاف در اجرا و نصب کابینت کارشناسان استودیو معماری بوم تبریز را بر آن داشت که اطلاعات مناسبی برای کارفرمایان و نصابان کابینت در راستای افزایش کیفیت طراحی آشپزخانه در تبریز و طراحی کابینت در تبریز، تهیه کنند.

10 توصیه برای طراحی آشپزخانه:

در مطلب زیر 10 توصیه برای طراحی آشپزخانه خدمت مخاطبین عزیز ارائه میگردد.

1. مستقیم فکر کنید

در زمان طراحی آشپزخانه، اولویت شما باید کاربری آن باشد. هیچ شکل ایده‌آلی برای آشپزخانه وجود ندارد. طرح آشپزخانه چه L-شکل و چه U-شکل باشد و یا آرایش طولی داشته باشد، پلان سینک، یخچال و اجاق گاز باید از قاعده مثلث پیروی کند. طول هیچ کدام از اضلاع  این مثلث نباید از 182 سانتیمتر تجاوز کند.

مشاهده میشود که در بسیاری از پروژه های طراحی آشپزخانه در تبریز و طراحی کابینت در تبریز ، این قاعده رعایت نشده است.

پروژه طراحی کابینت آشپزخانه: خانه نیکان

2. فضای کافی برای انبار کردن در نظر بگیرید

بزرگترین اشتباهی که معمولا در طراحی آشپزخانه رخ می دهد، در نظر نگرفتن فضای کافی برای ذخیره وسایل و لوازم در آشپزخانه است. هیچ گوشه و شکاف در دیوار را خالی از برنامه نگذارید، بهتر است کابینت های هوایی را تا سقف امتداد بدهید. این کار علاوه بر افزایش فضای ذخیره، فضای نشستن گرد و خاک را از بین میبرد. کشوهای عمیق، امکان جاسازی لوازم کم ارتفاع را فراهم میسازد. از طرفی برای لوازم برقی و بزرگ نیز باید فضا در نظر گرفت تا از انباشت آنها روی میز کار کابینت جلوگیری شود.

در طراحی آشپزخانه در تبریز، باید تمامی زمینه های فرهنگی و کاربردی در آشپزخانه یک واحد مسکونی در تبریز را در نظر گرفت. این مورد در طراحی کابینت در تبریز ممکن است به دلیل سو مدیریت در هزینه ها، مورد غفلت قرار بگیرد.

3.نور

 بر خلاف سایر اتاق های یک خانه، در آشپزخانه نور سقفی اهمیت زیادی ندارد. در آشپزخانه نوری که از پشت به شما بتابد، به درد شما نمیخورد. این نور در زمان کار روی میز کار شما سایه می اندازد. بهترین نوع نور در آشپزخانه، نور زیر کابینت است، زیرا این نور مستقیما روی فضای کار شما می تابد.

با توجه به هزینه های لوازم نورپردازی، اکثر سازندگان و طراحان کابینت در تبریز مبادرت به نصب تجهیزات نامناسب در نورپردازی میکنند که یا دوام پایینی دارند و یا کیفیت نامناسبی از نور را ایجاد میکند. باید در این مورد دقت کافی در کیفیت لوازم مصرفی در کابینت آشپزخانه را داشته باشید.

طراحی آشپزخانه،‌استودیو معماری بوم، تبریز
طراحی آشپزخانه،‌استودیو معماری بوم، تبریز

مطلب پیشنهادی: خانه آریا

 

4. اتصالات تاسیسات

از وجود اتصالات کافی و لازم در فضاهای مورد نیاز در آشپزخانه اطمینان حاصل کنید. با توجه به دوباره کاری های بسیار در اجرا و نصب کابینت و تجهیزات آشپزخانه که موجب هدر رفت هزینه، فضا و کیفیت اجرایی می شود، باید محل اتصالات و نوع آنها و ورودی و خروجی های آنها  در هنگام طراحی آشپزخانه دقت و توسط کارشناس مجرب تنظیم شوند. تا از هزینه های بالا و اتلاف زمان جلوگیری شود. این موضوع زمانی حیاتی می شود که دستگاه ها، از کارکرد بهینه خود فاصله گرفته و دچار خرابی های متعدد میشوند.

استودیو معماری بوم تبریز با تاکید ویژه بر طراحی کامل پیش از اجرا، دقت بالایی نسبت به طراحی محدوده نصب لوازم برقی-آبی به خرج میدهد. این موضوع در پروژه های طراحی آشپزخانه در تبریز و طراحی کابینت در تبریز که توسط استودیو معماری بوم انجام شده است، نمود بالایی دارد.

5. سطوح کار

بهترین فضا در یک آشپزخانه برای کار کردن، سطح کانتر کار است. باید در نظر داشت که در بهترین حالت آن فضا باید صاف و بدون بندکشی باشد و در مقابل خش افتادگی مقاوم باشد. معمولا به دلیل ناکارآمدی و بی‌کیفیتی اکثر رویه‌های استفاده شده در اجرا، میزان نارضایتی کارفرمایان از طراحی کابینت در تبریز و به تناسب آن طراحی آشپزخانه در تبریز افزایش یافته است.

این پروژه را از دست ندهید:‌خانه نور

6. آشپزخانه جدید، لوازم جدید

علیرغم این که خرید لوازم جدید برای تجهیز آشپزخانه به نظر غیر اقتصادی می آید، باید اولویت بالایی برای آن در نظر گرفت. از منظر زیبایی شناسی، در برخی از موارد خرید لوازم منطبق بر طرح جدید آشپزخانه بسیار حیاتی به نظر می رسد. انطباق آشپزخانه با لوازم قدیمی معمولا سخت بوده و ترکیب نا متوازنی را ایجاد میکند که نهایتا نارضایتی کارفرما را موجب می شود. از طرفی معمولا لوازم قدیمی هزینه زا بوده و در طولانی مدت هزینه هایی را روی دست کارفرما میگذارند. به بیان دیگر بر اساس تجربه استودیو معماری بوم تبریز در زمینه طراحی کابینت در تبریز و طراحی آشپزخانه در تبریز، هزینه‌ای که کارفرمایان در ابتدا از آن میگریزند بعد از گذشت اندک زمانی به صورت دو یا حتی سه برابری گریبان گیر آن‌ها می‌شود.

7. اول ایمنی، بعد کار

مادران خانه، معمولا اصلی ترین کاربران فضای آشزخانه می باشند. در طراحی آشپزخانه رعایت این نکته که باید دید کافی نسبت به فضاهای بازی کودکان چه در داخل خانه و چه در حیاط خانه ممکن است باشد، وجود داشته باشد. از طرفی باید در طراحی آشپزخانه و طراحی و اجرای کابینت، باید در نظر داشت که تمامی گوشه ها پخ خوردگی داشته باشند و تمامی سطوح و کف سازی ها غیر لیز باشند. نکات ایمنی بسیاری در طراحی آشپزخانه باید مد نظر گرفته بشوند که در سایت کودکان امن (https://www.safekids.org/parents/) در دسترس هستند.

مخصوصا به دلیل فرهنگ اجتماعی حاکم در خانواده‌های آذری این مسئله حتما باید در طراحی کابنت در تبریز و طراحی آشپزخانه در تبریز مد نظر قرار داده شود.

8. هوای تمیز

برای بسیاری از افراد، هود آشپزخانه یک عنصر دکوراتیو غیر کاربردی محسوب می شود که باید نسبت به اصلاح این ذهنیت اقدامات مناسبی انجام شود. یک هود بهینه، بی صدا و قدرتمند به راحتی می تواند هوای آشپزخانه را تصفیه کرده و کیفیت آن را بالا نگه دارد. می‌توان گفت عدم رعایت این نکته عامل اصلی پیچیدن بوی نامطبوع انواع سرخکردنی‌ها و … در خانه می‌شود . در نتیجه آن درصد قابل توجهی از مردم از طراحی مدرن آشپزخانه در تبریز احساس نارضایتی میکنند و به دنبال آشپزخانه‌های قدیمی هستند.

پروژه را از دست ندهید: خانه پناه

9. مدیریت زباله

از مسائلی که در طراحی آشپزخانه در تبریز و طراحی کابینت در تبریز نسبت به آن بی توجهی می شود، بحث مدیریت زباله ها است. باید در نظر داشت که فضای مورد استفاده برای زباله در آشپزخانه باید کاملا کافی، بهداشتی، ضدزنگ و خوردگی و با دوام باشد.

10. کف سازی

کف سازی شاید یکی از مهمترین جزئیات اجرایی در یک آشپزخانه باشد. کف سازی آشپزخانه باید مقاوم، کاملا ضد لیز خوردن، قابل تمیزکاری و شستشو و همچنین دارای مقاومت بالا در برابر رطوبت باشد. نکته ای که در مورد کف سازی آشپزخانه مهم است، لزوم نگه داری و رسیدگی دوره ای به برخی از متریال های مورد استفاده است . این امر معمولا هیچ توصیه ای از طرف سازنده به کارفرما در این مورد نمی شود. این نکته نیز یکی از مواردی است که استودیو معماری بوم تبریز در سدد برای اصلاح آن در سطح شهر تبریز است که تاثیری مستقیم بر روی میزان رضایتمندی کارفرمایان از طراحی آشپزخانه در تبریز و طراحی کابینت در تبریز دارد.

پروژه پیشنهادی: خانه هترا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *